У Стамбулі через сильний вітер затримуються літаки

У Стамбулі через сильний вітер затримуються літаки

Укрінформ
У Стамбулі через сильні пориви вітру вносять зміни у запланований графік польотів та попереджають пасажирів про можливі затримки.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення у Твітері радника з питань преси авіакомпанії «Турецькі авіалінії» Йахїї Юстюна.  

«Сильний вітер у Стамбулі продовжує негативно впливати на нашу діяльність. Усі наші команди наполегливо працюють для безпечних та комфортних подорожей. Ви можете дізнатися про статус своєї поїздки через наш колцентр або на сайті», - йдеться у повідомленні.

Як видно на табло аеропорту, частина рейсів була відтермінована.

Продаж квитків на деякі внутрішні авіарейси були призупинено.

Як повідомляє CNN Türk, в аеропорту Анталії приземлилося 26 пасажирських літаків, які прямували в Стамбул та не змогли сісти через сильні пориви вітру.

«З учорашнього дня в Анталії приземлилося 26 літаків, 20 із них здійснювали міжнародні і 6 - внутрішні рейси. 20 літаків, що здійснювали міжнародні рейси, та 3, що здійснювали внутрішні рейси, належать авіакомпанії «Турецькі авіалінії», - повідомляє телеканал з посиланням на головне управління аеропорту Анталії.

Більшість з пасажирів вже було відправлено до Стамбула, коли з’явилися сприятливі для цього погодні умови. Частину пасажирів розміщено в готелях.

Як повідомляв Укрінформ, вчора у Стамбулі в результаті руйнувань, спричинених сильними поривами вітру, загинуло 4 людей, 19 отримали поранення

Фото з сайту CNN Türk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-