Шторм Арвен забрав три життя у Великій Британії

Шторм Арвен забрав три життя у Великій Британії

Відео
Укрінформ
У Великій Британії через шторм Арвен, який спричинив сильні опади, без електрики залишилися понад сто тисяч будинків, стихія забрала щонайменше три життя.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

За даними Метеорологічного офісу Британії, сильний вітер, дощ і сніг спричинили руйнівні наслідки на значній території країни. У деяких районах пориви вітру сягали близько 144 км/год.

Зазначається, що негода призвела до обриву ліній електропередачі та перебоїв у русі транспорту по всій країні. Без електропостачання залишилися 112 тис. будинків на північному сході Англії, а також понад 30 тис. – у Шотландії.

Як додає видання, штормове попередження вже скасовано, але в регіонах, по яких ударила стихія, людей закликають залишатися вдома та по змозі уникати поїздок на автомобілях.

За останніми даними, жертвами стихії стали троє осіб.

У Північній Ірландії загинув директор школи, на автомобіль якого впало дерево. У графстві Камбрія на північному заході Англії чоловіка теж насмерть придавило деревом. За інформацією BBC, ще один чоловік загинув у графстві Абердиншир, коли його пікап врізався в повалене вітром дерево.

Фото: PA MEDIA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-