В Росії сталася аварія на шахті: під землею залишаються близько 50 осіб, є загиблі

В Росії сталася аварія на шахті: під землею залишаються близько 50 осіб, є загиблі

Укрінформ
У Росії на шахті "Листвяжна" у Кузбасі сталася аварія, яка призвела до пожежі. Постраждало 45 шахтарів, у задимленій шахті залишилося 48 людей, щонайменше 10 загиблих.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

Спочатку губернатор Кемеровської області Сергій Цивільов повідомляв, що внаслідок задимлення на шахті "Листвяжна" померла одна людина.

Потім у російському МНС повідомили, що на поверхню виведено 237 людей, постраждало 45 людей. Залишаються у шахті - 48. Загалом у шахті, за даними адміністрації, перебувало 285 шахтарів.

Пізніше поінформоване джерело повідомило Інтерфаксу, що, за попередніми даними, серед 48 гірників, що залишаються в шахті, також є кілька загиблих.

«За уточненими даними, загинуло 10 людей. Пошуки решти 39 тривають», - сказало виданню поінформоване джерело.

СКР порушив кримінальну справу за ч.2 ст. 217 КК РФ (Порушення вимог промислової безпеки небезпечних виробничих об'єктів, що спричинило з необережності смерть людини).

До Кемеровської області вирушає борт МНС РФ з медиками, психологами та оперативною групою на чолі з в.о. глави МНС РФ Олександром Чупріяном. За його словами, з місця НП госпіталізовано 44 шахтарів, з них четверо перебувають у важкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-