Грузинські лікарі кажуть, що стан здоров'я Саакашвілі покращився

Грузинські лікарі кажуть, що стан здоров'я Саакашвілі покращився

Укрінформ
Грузинські медики повідомили про покращення стану здоров'я колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє IPN.

За словами члена медичної ради, яка слідкує за здоров'ям експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі Сандро Ціскарідзе, загальна тенденція стану здоров’я пацієнта позитивна, хоча деякі неврологічні розлади ще потрібно вилікувати.

Як зазначив Ціскарідзе, стан пацієнта поступово покращується.

"Я не можу розповісти вам подробиць, тому що це певні медичні деталі, які неетично обговорювати в широкій аудиторії. Загальна тенденція позитивна, хоча деякі неврологічні розлади залишаються, на усунення яких, звісно, потрібен час", – сказав Ціскарідзе.

Щодо судового засідання у справі Саакашвілі, яке має відбутися за кілька днів, лікарі наразі не можуть передбачити, чи зможе Міхеїл Саакашвілі бути присутнім на процесі.

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня 2021 року Міхеїла Саакашвілі затримали у Грузії, де проти нього порушено декілька кримінальних справ.

Наступної доби стало відомо, що Саакашвілі оголосив голодування.

8 листопада його переведено до лікарні в'язниці №18 у Глданському районі Тбілісі з в'язниці у Руставі. У переданому адвокатам листі політик повідомив, що під час переведення його “тягнули по землі, смикали за волосся та кілька разів ударили по шиї”.

18 листопада, на 49-ий день голодування, Саакашвілі знепритомнів, після чого його перевели до реанімації.

Пізніше експрезидента Грузії перевезли до військового шпиталю в місто Горі, оскільки його самопочуття погіршилось. Там Саакашвілі припинив голодування.

Фото: ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-