Норвегія посилює правила в’їзду в країну

Норвегія посилює правила в’їзду в країну

Укрінформ
Норвезька влада ухвалила рішення про посилення контролю на прикордонних переходах країни у зв’язку з погіршенням ситуації із захворюванням на коронавірус (COVID-19). 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AP.

Згідно з новими правилами, які набудуть чинності вже 26 листопада, всі люди віком від 16 років (громадяни Норвегії та іноземці) повинні будуть зареєструватися на урядовому сайті за декілька днів до в’їзду у країну.

Прикордонники можуть на пунктах пропуску запитати про "підтвердження", яке люди отримують після реєстрації. У разі його відсутності людям можуть відмовити у в’їзді.

Міністр охорони здоров’я Норвегії Інгвільд К’єркол також закликала громадян відмовитись від рукостискань під час привітань та обрати натомість посмішку або кивання головою.

На днях Норвезький інститут громадського здоров'я заявив, що очікує збільшення кількості COVID-випадків і госпіталізацій серед невакцинованих дорослих і людей похилого віку до Різдва.

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на ранок 19 листопада зафіксували 256 349 002 випадки зараження коронавірусом, зокрема 5 147 170 летальних, одужали 231 574 906 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-