У штаті Вашингтон - велика повінь, оголосили надзвичайний стан

У штаті Вашингтон - велика повінь, оголосили надзвичайний стан

Фото, відео
Укрінформ
В американському штаті Вашингтон сталася велика повінь. Місцева влада голосила надзвичайний стан через негоду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Губернатор штату Вашингтон Джей Інслі оголосив надзвичайний стан через негоду, що призвела до значних повеней у деяких частинах штату, закриття ділянки міжштатної автомагістралі № 5, перебоїв електропостачання та евакуації сотень людей.

Співробітники служби надзвичайних ситуацій в окрузі Ватком, неподалік кордону з Канадою, повідомили про евакуацію понад 500 людей зі своїх осель, через велику повінь на півночі округу.

В окрузі Клаллам десятеро людей, зокрема четверо дітлахів, були врятовані зі своїх будинків, оскільки повінь охопила житловий район. Евакуацію здійснювали за допомогою гелікоптерів Служби берегової охорони.

У Департаменті транспорту штату Вашингтон, багатьом місцевим мешканцям рекомендували евакуюватися через очікувані розливи річок.

«Евакуація – найкращий варіант для людей, щоб захистити себе в разі сильної повені», – йдеться у повідомленні Департаменту.

Негода також вплинула на енергетичну інфраструктуру штату, залишивши без світла понад 55 000 споживачів станом на 7-00 ранку вівторка 16 листопада.

Фото: edition.cnn.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-