ФБР арештувало близького соратника Трампа

ФБР арештувало близького соратника Трампа

Відео
Укрінформ
Колишній стратег і близький соратник експрезидента США Дональда Трампа Стів Беннон офіційно взятий під варту Федеральним бюро розслідувань.

Відео, на якому ультраправого політика супроводять американські правоохоронці, оприлюднив у Твіттері журналіст CNN Браян Селтер, передає Укрінформ.

На відео представники ФБР виводять колишнього близького соратника Трампа з автомобіля й проходять із ним через натовп журналістів. При цьому Беннон зупинився та зробив кілька коротких коментарів.

«Я не хочу, щоби будь-хто відвертав вашу увагу від того, що ми робимо щодня», - заявив Бенон, очевидно, звернувшись до прибічників своїх конспірологічних теорій.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня прокуратура США висунула кримінальні обвинувачення Стіву Беннону за двома пунктами. Вони стосувалися його відмови прибути на слухання в Конгресі США про штурм Капітолія, а також надання спеціальній комісії Конгресу документів, пов’язаних із цією справою.

Конгресмени, зокрема, хотіли отримати від Беннона відповіді щодо повідомлень у ЗМІ про те, що він закликав експрезидента Трампа та членів Республіканської партії в Конгресі заблокувати процес сертифікації останніх президентських виборів у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-