У справі про вибух у Ліверпулі затримали чотирьох підозрюваних

У справі про вибух у Ліверпулі затримали чотирьох підозрюваних

Відео
Укрінформ
У справі про вибух біля лікарні у британському місті Ліверпулі, який визнано терористичним актом, затримано четвертого підозрюваного.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Sky News.

Помічник керівника місцевої поліції Расс Джексон повідомив, що це чоловік 20 років. Ще трьох чоловіків - віком 29, 26 та 21 рік - заарештували пізно ввечері в неділю.

Джексон зазначив, що були проведені обшуки за двома адресами в Ліверпулі, під час одного з них знайшли "значущі речі" для слідства.

Мотиви теракту наразі незрозумілі, заявили у поліції. Триває розслідування.

У Ліверпулі таксист запобіг теракту / Фото: PA

Також стало відомо, що британський уряд підвищив рівень терористичної загрози після вибуху автомобіля таксі біля приймального відділення клініки акушерства та гінекології у Ліверпулі, що стався 14 листопада.

Про це повідомляє Sky News.

«Об’єднаний центр аналізу тероризму (JTAC) зараз підвищує рівень (терористичної – ред.) загрози Великої Британії від «значного» до «серйозного». І причиною цього є те, що вчорашній інцидент був другим за місяць», - заявила міністр внутрішніх справ Пріті Пател.

Тим часом на відеохостингу Ютуб з'явилося відео вибуху у Ліверпулі.

Як повідомляв Укрінформ, у Ліверпулі 14 листопада вибухнув автомобіль таксі біля приймального відділення клініки акушерства та гінекології. Загинув пасажир, який, на думку поліції, і помістив у машину саморобний вибуховий пристрій. Таксист незадовго до вибуху устиг вискочити з авто і замкнув у ньому підозрілого пасажира.

Фото: РА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-