Більш як половину смертей від COVID-19 у світі зафіксували в Європі

Більш як половину смертей від COVID-19 у світі зафіксували в Європі

Укрінформ
Кількість смертей внаслідок пандемії коронавірусу в Європі зросла на 10 відсотків протягом першого тижня цього місяця - це більша частина з 48 000 смертей внаслідок пандемії, зареєстрованих у світі за цей період.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The New York Times.

Найбільшу кількість смертей було зафіксовано у РФ, яка в останні тижні повідомляла про рекордні жертви пандемії COVID-19, за нею йдуть Україна та Румунія.

За даними ВООЗ, найбільша кількість нових випадків хвороби у цей період була зафіксована у РФ, Великій Британії та Туреччині.

На Європу припадало близько двох третин із 3,1 мільйона нових випадків коронавірусу, зареєстрованих у світі за цей тиждень, йдеться у звіті ВООЗ.

Тенденція захворюваності в країнах Європи суперечить траєкторії інших регіонів світу. Рівень нових зареєстрованих смертей від COVID-19 у всьому світі знизився на 4 відсотки у перший тиждень листопада, тоді як число нових випадків хвороби залишилося стабільним.

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на ранок 11 листопада зафіксовано 252 153 275 випадків COVID-19, зокрема 5 088 510 летальних, одужали 228 225 453 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-