Кількість смертей від COVID-19 у Європі до лютого може зрости на пів мільйона – ВООЗ

Кількість смертей від COVID-19 у Європі до лютого може зрости на пів мільйона – ВООЗ

Укрінформ
У Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ) прогнозують, що кількість смертей у Європі до лютого 2022 року може зрости на пів мільйона.

Про це сказав директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Ганс Клюге на пресконференції у четвер, передає Укрінформ із посиланням на The Straits Times.

«Поточні темпи передачі коронавірусу в 53 країнах Європейського регіону викликають серйозне занепокоєння», - сказав Клюге, додавши, що за прогнозом до лютого буде «ще пів мільйона смертей від COVID-19».

Як повідомляв Укрінформ, ВООЗ офіційно нарахувала понад 5 мільйонів померлих від COVID-19 з моменту спостереження за поширенням хвороби.

За даними організації, Європа другий тиждень поспіль залишається єдиним у світі регіоном, де зростає захворюваність на коронавірусну хворобу. ВООЗ зафіксувала 6-відсоткове зростання випадків COVID-19 порівняно з минулим тижневим періодом. Інші регіони повідомили про зниження або аналогічні показники.

Читайте також: У Німеччині новий «COVID-рекорд» - майже 34 тисячі хворих за добу

За даними сайту Worldometer, у світі станом на ранок 4 листопада виявлено 248 824 227 випадків COVID-19, з них 5 037 020 летальних, одужали 225 449 995 осіб.

Фото: vmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-