Маск сказав, за яких умов готовий продати свої акції Tesla

Маск сказав, за яких умов готовий продати свої акції Tesla

Укрінформ
Американський бізнесмен Ілон Маск, який наразі є найбагатшою людиною світу, заявив про готовність продати всі акції Tesla вартістю приблизно 6 мільярдів доларів і передати ці кошти Всесвітній продовольчій програмі ООН.

Про це Маск заявив 31 жовтня у Twitter, передає Укрінформ.

Так бізнесмен відреагував на слова очільника Всесвітньої продовольчої програми ООН Девіда Бізлі. Той в інтерв’ю CNN 26 жовтня заявив, що мільярдерам — зокрема Ілону Маску та Джефу Безосу — слід підтримати дії організації «на одноразовій основі».

«6 мільярдів доларів на допомогу 42 мільйонам людей, які в буквальному сенсі слова помруть, якщо ми їм не допоможемо. Усе просто», — сказав тоді Бізлі. Він пізніше уточнив, що йдеться про 2% статків Маска, які, за оцінкою Forbes, перевищують 300 мільярдів доларів.

Читайте також: Tesla заявила про рекордний прибуток

При цьому фінансова звітність цього процесу, як наголошує Ілон Маск, "має бути відкритою".

"Щоб громадськість бачила, як саме витрачаються гроші", - наголосив він.

Нагадаємо: Маск ще у вересні 2021 року став третьою людиною світу, чиї статки перевищили 200 мільярдів доларів (після Безоса та президента Louis Vitton Бернара Арно). Відтоді він залишався першим у рейтингу мільярдерів. А у жовтні бізнесмен став найбагатшою людиною за всю історію рейтингів Forbes на тлі укладання угоди про виробництво 100 тисяч електрокарів Tesla.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-