Гонконг не випустив у море круїзний лайнер через COVID-19 на борту

Гонконг не випустив у море круїзний лайнер через COVID-19 на борту

Укрінформ
Влада Гонконгу не дозволила відправлення круїзного лайнера оператора Royal Caribbean з міського терміналу після підозри на COVID-19 у одного з членів екіпажу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters. 

Корабель «Спектр морів» мав почати «круїз у нікуди» в довколишніх водах. У зв'язку з коронавірусними правилами місткість лайнера становила 50% з доступом тільки для повністю вакцинованих людей, у яких був негативний результат тесту на коронавірус за 48 годин до відправлення.

Близько 1000 пасажирів з 1200 вже сіли на корабель до того, як чотириденна подорож була скасована. Гостям дозволили залишити корабель, оскільки вони не мали прямого контакту з членом екіпажу, у якого при повторному тестуванні виявили позитивний результат на COVID-19.

Як зазначає видання, ця людина була повністю вакцинована китайською вакциною Sinovac.

Читайте також: До Одеси вперше за два роки прибув міжнародний круїзний лайнер

У Гонконгу одні з найсуворіших обмежень на поїздки в світі, район практично вільний від COVID-19. З початку пандемії там зареєстровано трохи більше 12 300 випадків захворювання, в основному завезених, і 213 випадків смерті.

Як повідомлялося, в світі станом на ранок 22 жовтня зафіксували 243 273 624 випадки зараження коронавірусом. Зокрема зареєстровано 4 945 287 смертей, одужало 220 470 228 людей.

Фото: Martin Chan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-