Грецький острів після масштабних пожеж потерпає від повені

Грецький острів після масштабних пожеж потерпає від повені

Фото, відео
Укрінформ
Північні райони грецького острова Евія, що влітку став одним з епіцентрів масштабних лісових пожеж, зазнали підтоплення після низки потужних злив. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Greek Reporter.

Зазначається, що повені спричинили великі руйнування, коли вони в ніч проти суботи охопили уражену вогнем північну частину Евії. Основні автошляхи на острові були перетворені на річки, будинки затоплені.

Через негоду, яка охопила Грецію впродовж останніх трьох днів, виникли серйозні проблеми, зокрема в ураженому пожежею муніципалітеті Мантуді-Лейк-Агія-Анна.

Читайте також: Цьогорічне літо в Греції було найспекотнішим за останні 43 роки

Четверо людей потрапили у пастку в Агія -Анні, тоді як, за словами мера містечка Мантуді, Джоргоса Цапурніотіса, близько 100 людей були врятовані від повені в ніч проти суботи, оскільки в цьому районі затоплено 200 будинків.

Повідомлень про травмованих та загиблих наразі не надходило.

Згідно з даними Грецького метеорологічного товариства, у найближчі години погода в регіоні погіршиться новими дощами, грозою та градом.

Як повідомляв Укрінформ, Грецію наприкінці липня охопили лісові пожежі, спричинені сильною спекою. Загинули двоє людей, евакуйовані тисячі місцевих мешканців та туристів.

Українські рятувальники у межах надання допомоги у гасінні масштабних пожеж у Греції проводили роботи поблизу міста Елініка.

Фото: Greek Reporter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-