Білий дім поки не підтверджує зустріч Байдена з Путіним на саміті G20

Білий дім поки не підтверджує зустріч Байдена з Путіним на саміті G20

Укрінформ
У адміністрації Джо Байдена поки не підтверджують домовленість щодо проведення двосторонньої зустрічі між президентами США й Росії під час саміту G20, який має відбутися 30-31 жовтня в Римі.

Про це заявила в середу під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Джен Псакі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Я не маю жодних прогнозів щодо двосторонньої зустрічі (президентів США й Росії у Римі – ред.). Це те, над чим ми зараз продовжуємо працювати на щоденній основі»,- зауважила Псакі.

Відповідаючи на запитання, наскільки конструктивним можна вважати діалог двох президентів, зокрема, під час саміту в Женеві, речниця Білого дому зазначила, що американська сторона не очікувала від цієї зустрічі миттєвої зміни у двосторонніх відносинах.

Читайте також: CША вперше з 2016 року розкрили кількість ядерних боєголовок

«Ми й надалі маємо занепокоєння (щодо політики РФ – ред.), але це (зустріч у Женеві – ред.) було можливістю висловити їх на високому рівні, подивитися, що можна зробити у довгостроковому період, щоби вирішити їх», - зауважила Псакі.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці жовтня має відбутися саміт лідерів країн «Великої двадцятки» (G20). Цього року в організації головує Італія, яка проведе зустріч у Римі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-