У Туреччині перекинувся автобус, який віз посадовців на партійні збори, є загиблі

У Туреччині перекинувся автобус, який віз посадовців на партійні збори, є загиблі

Фото, відео
Укрінформ
У результаті ДТП за участю пасажирського автобуса, який віз посадовців на збори Партії націоналістичного руху, постраждали 19 людей, двоє загинули.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на видання Hürriyet.

«Пасажирський автобус, водій якого через дощ втратив контроль над транспортним засобом на слизькій дорозі, перекинувся», - повідомляє видання.

У Туреччині потрапив у ДТП автобус / Фото: hurriyet.com.tr

Аварія сталася на дорозі між Бартином та Зонгулдаком, що в Чорноморському регіоні Туреччини.

За даними губернатора провінції Бартин, в автобусі перебували 21 особа, серед яких посадовці з числа керманичів провінції. Вони прямували на засідання Партії націоналістичного руху (MHP).

У результат ДТП заступник мера Бартина Ахмет Кемеч та член партії МНП Мурат Севільміш загинули на місці. 19 людей отримали поранення, їх було доставлено до лікарні Бартина. Трьох з поранених прооперували. Серед постраждалих мер Бартина Джемаль Акін, його стан після отримання медичної допомоги, задовільний.

Читайте також: Прокуратура назвала ймовірну причину ДТП у Польщі, в якій загинули українці

Розслідування ДТП триває.

ДТП за участю пасажирських автобусів на дорогах Туреччини траплялися і раніше. У вересні цього року 35 українських туристів зазнали травм легкої та середньої тяжкості внаслідок ДТП в провінції Мугла, на півдні Туреччини. Водій, громадянин Туреччини, загинув на місці внаслідок серцевого нападу.

Фото: Hürriyet

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-