Байден зробив щеплення бустерною дозою COVID-вакцини

Байден зробив щеплення бустерною дозою COVID-вакцини

Відео
Укрінформ
Президент США Джо Байден у понеділок зробив щеплення третьою дозою COVID-вакцини від Pfizer/BioNTech, підкресливши, що бустерна імунізація є безпечною та ефективною.

Відео з президентом доступне на його Твіттер-сторінці, передає Укрінформ.

«Так само, як я робив мої перше й друге щеплення вакциною від COVID-19, я публічно зроблю й бустерне щеплення», - заявив глава Білого дому.

Він підкреслив, що робить це, оскільки американські офіційні регулятори - FDA (Управління за якістю продуктів харчування й ліків) та CDC (Центри контролю за захворюваннями) – визнали вакцину Pfizer безпечною й ефективною.

Після виступу президент США під камерами закатав рукав сорочки, й медична працівниця зробила йому щеплення.

Читайте також: МОЗ підготувало наказ про обов'язкову COVID-вакцинацію чиновників та освітян

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня американські регулятори офіційно ухвалили дозвіл на застосування третьої дози вакцини Pfizer/BioNTech як додаткової для підвищення імунітету людини до захворювання. При цьому зазначалося, що бустерна доза має застосовуватися через шість місяців після другої ін'єкції вакцини Phizer. Її рекомендують насамперед людям віком від 65 років, а також молодшим особам з високим ризиком тяжкого перебігу хвороби та тим, хто в роботі контактує з інфікованими людьми.

 Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-