Зеленський висловив співчуття Північній Македонії через загибель людей у COVID-лікарні

Зеленський висловив співчуття Північній Македонії через загибель людей у COVID-лікарні

Оновлено
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив співчуття македонському народові та родинами загиблих у зв'язку з пожежею в лікарні для хворих на COVID-19 в місті Тетові в Північній Македонії та побажав швидкого одужання постраждалим.

Про це він написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"З глибоким сумом дізнався про жахливу пожежу в ковід-центрі в місті Тетові, Північна Македонія. Висловлюю щирі співчуття Президенту Стево Пендаровському, македонському народові та родинам загиблих. Бажаю швидкого одужання постраждалим унаслідок цієї трагедії", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Пожежа у COVID-лікарні Північної Македонії: загинули щонайменше 10 осіб

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков також висловив співчуття Північній Македонії через загибель людей у пожежі в лікарні для хворих на COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твітері.

“Велика пожежа сталася у Північній Македонії. Страшна трагедія для країни. Щирі співчуття родинам загиблих та постраждалих, а також моєму колезі Талату Джафері”, - зауважив Разумков.

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, у Північній Македонії в ніч на четвер, 9 вересня, внаслідок пожежі в лікарні для хворих на COVID-19 в місті Тетово загинули щонайменше десятеро людей.

Лікувальний захід, споруджений як тимчасовий, повністю згорів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-