Штати готують додаткові обмеження через COVID-19

Штати готують додаткові обмеження через COVID-19

Укрінформ
Президент США Джо Байден готується оголосити про запровадження нових вимог для протидії хвилі захворювань новим штамом COVID-19, що передбачатиме додаткові обмеження й інші заходи, попри статус вакцинації.

Про це заявила в середу під час брифінгу в Білому домі речниця адміністрації Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Президент оголосить шість кроків, які стануть новими компонентами (реагування на пандемію – ред.)», - заявила представниця адміністрації Байдена.

Читайте також: У Швейцарії розширили використання COVID-сертифікатів

Вона пояснила, що це передбачатиме, зокрема, зміни до вимог тестування, введення спеціальних мандатів, а також заходи із захисту здоров’я дітей у школах. При цьому, речниця Білого дому зауважила, що офіційно про це буде оголошено в четвер, і ці компоненти стосуватимуться людей на всій території Сполучених Штатів.

Крім того, Псакі підкреслила важливість охоплення вакцинами якомога більшої кількості населення країни, що дозволить «отримати контроль» над поширенням хвороби та пандемією в цілому.

Читайте також: Невакциновані хворіють на COVID у 10-14 разів частіше – німецькі лікарі

Як повідомляв Укрінформ, наразі Сполучені Штати переживають чергову хвилю захворювань на COVID-19. За останніми даними, в країні повністю вакциновані 53,4% населення США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-