Американська авіакомпанія Delta змусить невакцинованих працівників щомісяця платити $200

Американська авіакомпанія Delta змусить невакцинованих працівників щомісяця платити $200

Укрінформ
Одна з найбільших американських авіакомпаній - Delta Air Lines зобов’яже невакцинованих співробітників щотижня проходити тести на COVID-19 і платити додаткові 200 доларів на місяць.

Про це йдеться у заяві керівника компанії Еда Бастіана на сайті авіаперевізника, повідомляє Укрінформ.

За словами Бастіана, більшість співробітників компанії вже вакциновані.

«Хоча ми можемо пишатися нашим рівнем вакцинації в 75%, агресивність нового штаму (Дельта – ред.) означає, що нам потрібно вакцинувати якомога більше наших людей і як можна ближче до 100%», - сказав Бастіан.

Як зазначається, з 12 вересня будь-який працівник на території США, який не був в повному обсязі вакцинований, повинен проходити щотижневий тест на коронавірус та носити захисні маски для обличчя.

«Починаючи з 1 листопада всі нещеплені співробітники Delta, зареєстровані в плані медичного обслуговування на основі облікового запису Delta, будуть оплачувати щомісячну доплату в розмірі 200 доларів», - йдеться у заяві.

Як повідомили в авіакомпанії, середня вартість перебування співробітника в лікарні з діагнозом COVID-19 обійшлася Delta в 50 тисяч доларів на людину.

«Ця додаткова плата буде необхідна для усунення фінансового ризику, який створює для нашої компанії відмова співробітника від щеплення», - пояснюється у заяві.

Читайте також: Усі гіпотези про виникнення коронавірусу залишаються в силі – ВООЗ

Як повідомляв Укрінформ, у світі станом на ранок 26 серпня зафіксовано понад 214,7 мільйона випадків зараження коронавірусом, одужали вже понад 192 мільйони осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-