У російському Воронежі вибухнув пасажирський автобус, є жертви

У російському Воронежі вибухнув пасажирський автобус, є жертви

Укрінформ
Кількість жертв у результаті вибуху в пасажирському автобусі в Воронежі (РФ) збільшилося до 19 осіб, вони госпіталізовані, стан трьох оцінюється як важкий, ще одна людина загинула.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров'я Росії.

«Постраждалі госпіталізовані в лікарні Воронежа з травмами різного ступеня тяжкості: стан трьох оцінюється лікарями як важкий, вісім чоловік - у стані середнього ступеня тяжкості. Амбулаторна допомога надана ще семи постраждалим», - сказали в пресслужбі.

У свою чергу, департамент охорони здоров'я Воронезької області повідомив дещо інші дані: що з 19 постраждалих у лікарні в даний час знаходяться 14 (один пацієнт помер, чотирьом у задовільному стані госпіталізація не знадобилася). При цьому стан чотирьох постраждалих - важкий, вони знаходяться в реанімації. Стан ще десяти - середнього ступеня тяжкості.

Пізніше губернатор Воронезької області Олександр Гусєв повідомив, що в одній з лікарень міста померла ще одна постраждала під час вибуху автобуса.

Увечері 12 серпня в пасажирському автобусі в Воронежі стався вибух на зупинці громадського транспорту. Порушено кримінальну справу.

За даними джерела в службах транспортного нагляду регіону, причиною вибуху стала несправність встановленого кустарним способом газового обладнання. Зазначено, що, за попередніми даними, в автобусі виявився несправним один із газових балонів, встановлених на даху, стався витік і вибух, який розірвав дах, вибив шибки і зірвав обшивку.

Однак інше джерело стверджує, що газового обладнання в автобусі не було, він був дизельним.

Слідком РФ порушив за фактом вибуху кримінальну справу. За попередніми даними, слідів вибухових речовин в автобусі не знайдено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-