В Ізраїлі виявили перші випадки COVID-зараження після третього щеплення

В Ізраїлі виявили перші випадки COVID-зараження після третього щеплення

Укрінформ
За тиждень після третьої дози COVID-вакцини коронавірусну інфекцію виявили у 14 ізраїльтян.

Про це повідомили сайт "Мако" і телеканал "Кешет-12" з посиланням на внутрішні дані Міністерства охорони здоров'я країни, передає Укрінформ.

11 з них — люди у віці від 60 і старше, троє інших — молодше 60 років. Двох людей з групи 60+, які заразилися після бустерної дози, госпіталізували у зв'язку з погіршенням їх стану.

Третє щеплення їм зробили за рекомендацією медиків після того, як з'ясувалося, що перші дві не виробили необхідної для протистояння коронавірусній інфекції кількості антитіл.

Читайте також: Третю дозу COVID-вакцини отримав вже кожен п'ятий ізраїльтянин віком 60+

"Зробіть щеплення, носіть захисну маску, дотримуйтесь рекомендацій. Це єдиний спосіб уникнути локдауну", - йдеться в коментарі міністерства охорони здоров'я Ізраїлю після оприлюдненого ЗМІ повідомлення.

Там також зазначили, що COVID-19 був діагностований у 14 осіб з 464 810, які отримали третє щеплення. Таким чином, хворі поки становлять 0,003%.

Ізраїль став першою країною, яка почала масову кампанію ревакцинації населення, по суті, перетворився на експериментальний майданчик, на якій перевіряються протоколи застосування та ефективність "бустера". 

Наразі в країні третьою дозою щеплять літніх людей старше 60 років. Потім, судячи з усього, вакцинацією охоплять громадян від 40 років і старше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-