У Чехії - дві залізничні аварії, є жертви

У Чехії - дві залізничні аварії, є жертви

Фото
Укрінформ
У середу вранці на території Чехії сталося дві залізничні аварії, є постраждалі та загиблі.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення Чеської залізниці та заяву міністра транспорту Карела Гавличека.

Між станціями Домажліце та Бліжейов на станції Мілавче на заході країни близько 8 ранку зіткнулися швидкісний пасажирський Ex 351 Western Express, який прямував з Мюнхена до Праги, і регіональний пасажирський потяг RegioShark, який курсував з Пльзень до Домажліце, інформує Чеська залізниця.

За попередньою інформацією поліції, 2 людини загинули, 7 - перебувають у критичному стані, крім того, 31 людина з травмами, але їх життю нічого не загрожує. У місцевому будинку культури збирають легко травмованих та всіх інших пасажирів, багато людей перебувають у стані шоку.

За словами Гавличека, один з поїздів проїхав на червоне світло. «Ситуація серйозна, я їду до місця аварії», - заявив політик.

На місці аварії працюють рятувальники, гелікоптери з інфрачервоними пристроями для пошуку можливих жертв.

Читайте також: У Польщі потяг зіткнувся з вантажівкою і зійшов з рейок

Того ж дня близько 5 ранку поблизу Кралупи над Влтавою вантажний потяг зійшов з рейок. Під час аварії ніхто не постраждав. Рух на трасі припинено. Обмеження торкнеться десятків сполучень, у тому числі міжнародних, повідомляє Чеська залізниця (ČD) у своєму Твіттері.

Фото: HZS Plzeňského kraje

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-