На «олімпійське» Токіо насувається потужний тайфун

На «олімпійське» Токіо насувається потужний тайфун

Укрінформ
До нинішньої столиці Олімпійських ігор із Тихого океану наближається тайфун «Непартак», який загрожує японцям та олімпійцям негодою уже у вівторок 27 липня.

Як повідомляє Укрінформ, про це передає Kyodo News із посиланням на місцевих синоптиків.

Зазначається, що тайфун, який рухається з Тихого океану зі швидкістю 35 кілометрів на годину, може обрушитися на східну та північно-східну частину Японії, включаючи Токіо, 27 липня.

За повідомленнями японських синоптиків, тайфун загрожує Японії сильними дощами, вітрами та високими хвилями. Окрім того, можуть статися зсуви ґрунту та повені.

Читайте також: Рятувальники показали, як Україна й світ потерпають від погодних катаклізмів

Наразі в японському олімпійському комітеті повідомили, що з огляду на це перенесли змагання з греблі та стрільби з лука. Решта спортивних подій відбудеться за графіком, але організатори пообіцяли оперативно відреагувати, щойно погодні умови стануть несприятливими.

Читайте також: У Китаї тайфун «Чемпака» скасував сотні рейсів та зупинив кораблі

Як повідомлялося, Олімпійські ігри-2020 року, які через пандемію коронавірусу перенесли на один рік, стартували 23 липня і триватимуть до 8 серпня на 42-х аренах. Близько 11 тисяч спортсменів з більш як 205 країн виступлять у 33-х видах спорту і розіграють 339 комплектів нагород.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-