Башар Асад склав президентську присягу

Башар Асад склав президентську присягу

Фото
Укрінформ
Башар Асад, за офіційними даними вкотре переобраний на посаду президента Сирії, склав конституційну присягу перед парламентом.

Про це повідомляє державне сирійське агентство САНА, передає Укрінформ.

"Башар Аль-Асад склав конституційну присягу як президент Сирійської Арабської Республіки перед головою і депутатами Народної ради", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на церемонії були присутні політичні та релігійні діячі, представників ЗМІ, наукових, культурних, спортивних та громадських кіл.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня представники влади Сирії заявили, що глава режиму Башар Асад був переобраний "з великою перевагою" на черговий семирічний президентський термін у зруйнованій війною країні.

Читайте також: Сотні людей отримали вогнепальні поранення, святкуючи «перемогу» Асада на виборах

Американські та європейські чиновники поставили під сумнів легітимність виборів, заявивши, що вони порушують резолюції ООН щодо врегулювання конфлікту, адже на них був відсутній міжнародний моніторинг та не були представлені всі громадяни Сирії.

За даними Сирійського центру моніторингу прав людини, за час війни в Сирії, з 2011 року, загалом загинули майже 500 тисяч осіб.

Фото: САНА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-