У Москві затримали учасників мітингу проти вакцинації

У Москві затримали учасників мітингу проти вакцинації

Укрінформ
У Москві затримали шість супротивників примусової вакцинації, які збиралися провести свій мітинг.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє російський портал «ОВД-Інфо».

Відзначається, що зібралися на Пушкінській площі хотіли підписати колективний лист проти обов'язкових щеплень від коронавірусу.

Затриманих збиралися доставити до відділу МВС по Тверському району російської столиці. До них виїхав адвокат від «ОВС-Інфо» - Сергій Тельнов. Пізніше стало відомо, що його у відділення не пустили. Що саме ставиться затриманим у провину - поки не уточнюється.

Читайте також: У Росії третій день фіксують рекордну смертність від коронавірусу

Як відомо, перший мітинг проти обов'язкової вакцинації відбувся 26 червня в Новопушкінському сквері Москви. Захід хотіли провести в форматі зустрічі з депутатом Держдуми Валерієм Рашкіним. Акцію перервала поліція, тоді затримали щонайменше вісім осіб.

15 червня головний державний санітарний лікар Москви Олена Андрєєва підписала постанову, відповідно до якого вакцинувати від коронавірусу повинні 60% працюючих у певних галузях. Йдеться, зокрема, про осіб, залучених у сфері торгівлі, громадського харчування, у клієнтських підрозділах банків і пошти, в салонах краси, масажних салонах, лазнях і саунах, у фітнес-клубах, басейнах та інших фізкультурно-оздоровчих комплексах, а також у багатофункціональних центрах надання держпослуг.

Читайте також: У Москві добова смертність від коронавірусу - найвища з початку пандемії

Як передавав Укрінформ, за минулу добу у РФ зафіксували 24693 нових хворих. Числа, більші за цей добовий показник, були на початку поточного року, 1-2 січня. Таким чином, приріст числа хворих на коронавірус у РФ досяг рівня піку другої хвилі пандемії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-