Південна Африка затвердила COVID-вакцину Sinovac

Південна Африка затвердила COVID-вакцину Sinovac

Укрінформ
Китайська COVID-вакцина Sinovac була авторизована до використання у Південно-Африканській Республіці.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це з посиланням на слова міністра охорони здоров’я ПАР Мамолоко Кубаї пише Reuters.

“Хочу подякувати нашим регуляторним органам за їх усвідомлення терміновості, що дозволило зменшити час розгляду заявки на реєстрацію цієї COVID-вакцини”, - сказав Кубаї.

Reuters додає, що наразі у ПАР щеплення від COVID-19 отримало трохи понад 5% жителів. Досі у країні було виявлено 2 млн випадків інфікування, але низькі показники тестування у сільських регіонах свідчать, що реальна кількість хворих може бути вищою.

Читайте також: Таджикистан запровадив обов’язкову вакцинацію проти коронавірусу

Чинний спалах захворювань на COVID-19 у ПАР зумовив переповнення лікарень, особливо в Йоганнесбурзі та довів загальну кількість загиблих від недуги у країні до 60 тис.

“Після первинних сумнівів через недостатню прозорість під час клінічних випробувань, COVID-вакцина від Sinovac Biotech стає потужним засобом проти вірусу. Оприлюднені минулого місяця дані з Уругваю продемонстрували її 90% ефективність у зниженні як кількості смертей, так і госпіталізацій до реанімацій”, - йдеться у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-