Над Варшавою пронісся буревій

Над Варшавою пронісся буревій

Фото
Укрінформ
Над Варшавою у четвер у першій половині дня пронісся сильний буревій, який супроводжувався градом, поривами вітру та інтенсивними опадами.

В результаті було підтоплено багато вулиць в окремих районах столиці Польщі, рятувальники змушені відкачувати воду з будинків місцевих мешканців, передає Укрінформ із посиланням на TVN24.

Cильні опади призвели до затоплення вулиць і виникнення корків на ключових дорогах міста. В окремих районах польської столиці випало до 40 літрів води на квадратний метр. В окремих районах містах за пів години випала півмісячна норма червневих опадів.

Читайте також: В Україну йде атмосферний фронт з дощами та грозами

Рятувальники упродовж першої години після буревію отримали у Варшаві близько 200 викликів для ліквідації наслідків негоди.

Читайте також: Негода змила дороги до десяти сіл на Буковині

Урядовий центр безпеки Польщі у четвер після опівдня розіслав смс-повідомлення жителям східної частини Польщі з попередженням про небезпеку чергових буревіїв упродовж дня та проти ночі п’ятниці.

Як повідомляв Укрінформ, на території Верхньорогачицької територіальної громади у Херсонській області пронісся торнадо, внаслідок чого пошкоджено паркани, дахи будинків та повалено дерева.

Фото: Mateusz Szmelter / tvnwarszawa.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-