Дружина Гейтса звернулася до адвокатів із розлучень у 2019 році - ЗМІ

Дружина Гейтса звернулася до адвокатів із розлучень у 2019 році - ЗМІ

Укрінформ
Однією із причин розлучення засновника компанії Microsoft Білла Гейтса з дружиною Меліндою могли стати зв'язки Гейтса зі звинуваченим у секс-торгівлі фінансистом і мільярдером Джеффрі Епштейном, який наклав на себе руки у 2019 році.

Про це повідомляє Today, передає Укрінформ.

Як зазначається, Гейтс мав декілька зустрічей з Епштейном у 2011 – 2013 роках, уже після того як фінансист відсидів декілька років за секс-торгівлю.

За словами джерел видання, Мелінда Гейтс у 2013 р. була занепокоєна їхніми зустрічами.

У 2019 році The New York Times повідомила, що одного разу Гейтс затримався в особняку Епштейна на Мангеттені до пізньої ночі. Розслідування газети стало причиною напруження між подружжям. Тоді Мелінда вже почала спілкуватися з адвокатами, які спеціалізувалися на питаннях розлучення.

Читайте також: Білл та Мелінда Гейтси оголосили про розлучення

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня американський бізнесмен, засновник корпорації «Майкрософт» Білл Гейтс та його дружина Мелінда Гейтс оголосили про розлучення після 27 років шлюбу.

Джеффрі Епштейна заарештували 6 липня 2019 року в аеропорту Тетерборо. Йому висунули обвинувачення в розбещенні неповнолітніх і торгівлі дітьми. Епштейн не визнав себе винним, його тримали під вартою без можливості звільнення під заставу. Він наклав на себе руки у серпні того ж року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-