Трамп «збіднів» майже на 300 позицій у списку мільярдерів Forbes

Трамп «збіднів» майже на 300 позицій у списку мільярдерів Forbes

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп опустився майже на 300 позицій у списку мільярдерів Forbes, оскільки його статки за чотири роки при владі зменшилася більш як на 1 мільярд доларів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на низку видань.

В опублікованому у вівторок списку мільярдерів Forbes Трамп зайняв 1299-те місце з його 2,4 млрд доларів. Торік він обіймав 1001-е місце.

За даними Forbes, вартість активів Трампа в січні 2017 року, коли він прийшов до влади, становила 3,5 млрд доларів.

Відзначається, що його рейтинг упав, оскільки експрезидент не встигав за іншими мільярдерами, капітали яких зростали.

«Так і повинно бути, - зазначив Трамп виданню TheHill. Політик не повинен заробляти гроші, перебуваючи при владі, багата людина має піти з посади з меншими статками. Ось чому я подобаюся людям – тому що я чесний. На відміну від більшості політиків, я балотувався не для того, щоб розбагатіти, я віддав мільярди доларів, щоб допомогти врятувати нашу країну».

Трамп продовжує хвалитися своїми зусиллями щодо розробки вакцини проти коронавірусу, оскільки це, за його словами, допоможе відновити економіку, зокрема туристичну сферу, зазначає TheHill.

Читайте також: Трамп оголосив бойкот Coca-Cola

Минулого місяця Bloomberg опублікував подібні дані, зазначивши, що власний капітал колишнього президента впав із 3 млрд доларів до 2,3 млрд за час його президентства.

Bloomberg вважає, що пандемія й наслідки атаки на Капітолій 6 січня зі смертельними жертвами істотно вплинули на його бізнес-імперію.

Кілька підприємств Трампа, зокрема готелі, казино й офісні приміщення, постраждали під час пандемії, оскільки робочі місця скорочувалися, а туризм зупинився через обмеження на поїздки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-