Польща посилює карантин – за минулу добу понад 34 тисячі випадків коронавірусу

Польща посилює карантин – за минулу добу понад 34 тисячі випадків коронавірусу

Укрінформ
У Польщі запроваджують додаткові коронавірусні обмеження, які діятимуть від суботи, 27 березня, протягом наступних двох тижнів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Польське радіо з посиланням на МОЗ Польщі.

«У зв’язку з поширенням коронавірусу на території Польщі, у країні вводять додаткові обмеження. Будуть закриті меблеві та будівельні магазини, а в торгових пунктах буде запроваджено принцип зменшення допустимої кількості покупців на 100 квадратних метрів. У більших магазинах це буде 1 людина на кожні 20 квадратних метрів», - йдеться у повідомленні.

Так само зменшиться допустима кількість людей у церквах. Від суботи 27 березня до 9 квітня у церквах буде дозволено перебувати одній людині на 20 квадратних метрів храмової площі.

До 9 квітня залишатимуться закритими перукарні та салони краси. Також дитячі садки та ясла будуть закриті. Вони працюватимуть лише у сфері догляду за дітьми медичного та правоохоронного персоналу. Спортивні об'єкти будуть відкритими лише для заняття професійним спортом.

У МОЗ Польщі зазначили, що минулої доби у країні підтверджено 34 151 випадок зараження коронавірусом, що є найвищою кількістю від початку епідемії. Померло 520 пацієнтів, 413 із яких також мали супутні захворювання.

Від початку пандемії у Польщі інфікувалися понад 2 млн осіб, померли понад 50 тисяч.

Читайте також: У Швейцарії до літа запровадять паспорти вакцинації

За даними Worldometer, станом на ранок 25 березня у світі з початку пандемії загалом виявлено 125 436 393 випадки коронавірусу, включаючи 2 756 768 летальних.

Фото: PAWEŁ RELIKOWSKI / POLSKAPRESS/East News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-