Єлизавета II не гнівається за скандальне інтерв'ю принца Гаррі та Меган - ЗМІ

Єлизавета II не гнівається за скандальне інтерв'ю принца Гаррі та Меган - ЗМІ

Укрінформ
Єлизавета II не гнівається на свого онука принца Гаррі та його дружину Меган Маркл після їх скандального інтерв'ю Опрі Вінфрі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail з посиланням на джерело.

«Вона не гнівається, вона просто засмучена. Вони (королівська сім'я - ред.) завжди дуже турбувалися за принца Гаррі, і королева вважала своїм обов'язком дбати про нього», - сказало джерело. За його словами, всі в палаці дуже раділи, коли в житті Гаррі з'явилася Меган, тому що він був щасливий.

Як повідомляв Укрінформ, під час інтерв'ю Вінфрі подружжя Гаррі і Меган розповіло про расизм, психічний стан, думки про самогубство, ставлення ЗМІ та про інших членів королівської родини.

Маркл, яка стала першою особою змішаної раси в сучасній королівській родині Великої Британії, заявила, що найгірше їй було, коли неназваний член королівської сім'ї запитав у принца Гаррі, "наскільки темношкірим" може народитися їх син Арчі.

Пізніше принц Гаррі пояснив Опрі Вінфрі, що це питання прозвучало не від королеви Єлизавети II чи її чоловіка, принца Единбурзького.

Читайте також: Букінгемський палац вирішив розслідувати звинувачення персоналу на адресу Меган Маркл — ЗМІ

Принц Вільям, герцог Кембридзький, відкинув звинувачення в расизмі, які були озвучені в інтерв'ю на адресу королівської родини. А Королева розпорядилася провести приватне сімейне розслідування заяв, зокрема звинувачень в расизмі.

Читайте також: Меган Маркл заявила, що королівська сім’я її оббріхувала і змушувала мовчати

Британський принц Гаррі та американська актриса Меган Маркл одружилися навесні 2018 року. У січні 2020-го подружжя оголосило про рішення відмовитися від королівських повноважень. Їх позбавили титулів Його і Її Королівська Високість, принц втратив почесні військові звання.

Зараз подружжя живе у США, виховує сина Арчі й очікує на народження другої дитини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-