Байдена запитали, чи вважає він Путіна вбивцею. «Так» - відповів президент США

Байдена запитали, чи вважає він Путіна вбивцею. «Так» - відповів президент США

Відео
Укрінформ
Президент США Джозеф Байден ствердно відповів на запитання журналіста, чи вважає він президента РФ Владіміра Путіна «вбивцею».

Як передає Укрінформ, інтерв'ю Байдена оприлюднив телеканал ABC

Д.Байден: Він заплатить ціну, ми довго розмовляли, він і я. Я знаю його досить добре. І розмова почалася з того, що я сказав: «Я знаю Вас і ви знаєте мене. Якщо я встановлю, що це сталося, то будьте готові».

Ведучий: Так Ви знаєте Владіміра Путіна. Ви думаєте, що він вбивця?

Д.Байден: Угу. Так. Ви побачите, що Путін заплатить. Хоча, звичайно, можна гуляти і жувати жуйку... Одночасно в місцях, де спільна робота в наших спільних інтересах…

Читайте також: Кулеба - про звіт розвідки США: Чергове гучне фіаско Росії

Як повідомляв Укрінформ, напередодні офіс директора Національної розвідки США опублікував звіт, в якому було зазначено, що американська розвідка вказала на конкретні дії президента РФ Владіміра Путіна, який через українського депутата Андрія Деркача намагався дискредитувати Джо Байдена на виборах у США і посприяти перемозі Дональда Трампа.

Читайте також: Штати готують нові санкції проти РФ, Китаю та Ірану за втручання у вибори - CNN

Пізніше ЗМІ повідомили, що адміністрація Байдена готує пакет санкцій мінімум проти трьох іноземних держав, які робили спроби втрутитися у вибори президента і частини Конгресу Сполучених Штатів минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-