У США сталися напади на азійські спа-салони: вісім осіб загинули

У США сталися напади на азійські спа-салони: вісім осіб загинули

Укрінформ
Внаслідок стрілянини у двох спа-салонах в Атланті (штат Джорджія, США), а також незадовго до цього ще в одній локації у передмісті загинули восьмеро людей, більшість із яких – жінки азійського походження.

Про це йдеться в повідомленні АР із посиланням на представників місцевої влади, передає Укрінформ.

«Троє жертв були знайдені в спа-центрі на північному сході Атланти, четверта людина загинула в сусідньому спа-салоні через дорогу», - заявив начальник поліції Атланти Родні Брайант.

Він уточнив, що всі чотири жертви були жінками азійського походження.

Читайте також: У Чикаго на вечірці застрелили двох людей, поранених - більше десятка

Годиною раніше подібний напад стався в азійському масажному кабінеті в Акворті, за 50 км на північ від Атланти. П’ятеро людей отримали вогнепальні поранення, двоє з них померли на місці, троє були доставлені до лікарні, після чого ще двоє не вижили.

Правоохоронці поки не можуть поки що пов’язати всі ці напади на салони. При цьому повідомляється про затримання підозрюваного чоловіка, якого зняли камери відеоспостереження в Акворті за 10 хвилин до інциденту.

Читайте також: У Мексиці бойовики розстріляли 11 осіб

Поліція Атланти вже заявила, що відправила офіцерів для перевірки ситуації в подібних закладах у місті, а також посилила патрулювання в районі.

Як повідомляв Укрінформ, у 9 лютого в одному з лікувальних закладів міста Баффало в штаті Міннесота трапилася стрілянина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-