В Індії за добу – понад 25 000 випадків коронавірусу, найбільше з початку року

В Індії за добу – понад 25 000 випадків коронавірусу, найбільше з початку року

Укрінформ
Індія повідомила про найбільший цього року показник захворюваності на COVID-19 у неділю 14 березня - 25 320 нових випадків протягом доби.

Як повідомляє Укрінформ, про це інформує Reuters.

Це сталося за день до запровадження локдауну в одному з районів у західному штаті Індії Махараштра - епіцентрі зростання захворюваності в країні.

Сьогоднішній показник нових випадків хвороби є найбільшим з 16 грудня, згідно з даними федеральної служби охорони здоров’я.

Індія - третя найбільш постраждала внаслідок пандемії COVID-19 країна у світі, що поступається за кількістю підтверджених випадків захворювання лише США та Бразилії.

Читайте також: Закриті крамниці, ресторани та школи: Італія вводить новий локдаун

Упродовж останніх 24 годин в Індії кількість смертей від COVID-19 зросла на 161 до 158 607, порівняно з середнім показником з початку лютого - приблизно 100 смертей.

Район Нагпур у штаті Махараштра, запроваджує локдаун у понеділок 15 березня, вперше після того, як у червні були скасовані загальнодержавні обмеження.

Столиця Індії Нью-Делі повідомляє про постійне зростання кількості нових випадків COVID-19 протягом останніх двох тижнів.

Читайте також: В Африці виявили вже понад 4 мільйони випадків COVID-19

Кількість нових випадків захворювання в Індії постійно зменшувалася з кінця вересня, але відновлення масових зібрань та подорожей спричинило різький спалах захворюваності з початку лютого цього року, навіть попри те, що в країні триває загальнонаціональна кампанія вакцинації населення від коронавірусу.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 14 березня зафіксували 120 057 634 випадки зараження коронавірусом. Зокрема виявлено 2 659 836 летальних випадків, одужали 96 589 364 особи.

Фото: PTI

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-