На заводі Tesla у США спалах коронавірусу, хворіють понад 400 працівників

На заводі Tesla у США спалах коронавірусу, хворіють понад 400 працівників

Укрінформ
На заводі Tesla у штаті Каліфорнія відбувся тривалий спалах хвороби COVID-19. Загалом вже захворіли понад 400 працівників. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Business Standard.

Понад 400 працівників заводу Tesla у Каліфорнії отримали позитивний тест на коронавірусну хворобу у період з травня по грудень.

Дані, отримані веб-сайтом PlainSite, показали, що на заводі Tesla, де працює близько 10 000 людей, зареєстровано 440 випадків COVID-19. Кількість випадків захворювання зросла до 125 у грудні з 11 у травні.

Читайте також: Інвестор Tesla позивається до Маска через його твіти

Як зазначається, головний виконавчий директор Tesla Ілон Маск, не зважаючи на тяжкість пандемії в країні дав розпорядження відкрити завод у травні минулого року, попри рекомендації місцевих службовців органів охорони здоров'я.

Рік тому, після того, як у Каліфорнії, на тлі пандемії коронавірусу, наказали закрити виробничі підприємства, Маск заявив, що ці обмежувальні заходи непотрібні, і що загальна кількість випадків хвороби у США буде "близькою до нуля".

Читайте також: Маршрут та візуалізація: автопілоти Tesla і Google порівняли в однакових умовах

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 14 березня зафіксували 120 057 634 випадки зараження коронавірусом. Зокрема виявлено 2 659 836 летальних випадків, одужали 96 589 364 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-