Ізраїль починає третю фазу виходу з локдауну

Ізраїль починає третю фазу виходу з локдауну

Укрінформ
В Ізраїлі сьогодні розпочався третій етап виходу країни з локдауну, запровадженого через пандемію COVID-19, цьому передувало відповідне рішення уряду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє JNS.

Згідно з новими правилами, скасовуються обмеження на поїздки до Ізраїлю та за його межі, громадянські збори та освітній процес. Усі громадяни Ізраїлю та постійні мешканці країни тепер зможуть в'їхати до держави.

Тим, хто прибуває з-за кордону, все одно потрібно буде пройти самоізоляцію, але тепер їм буде дозволено це робити вдома, а не, як раніше, в спеціальних «карантинних готелях».

Ті, хто має сертифікати про вакцинацію ("Зелений паспорт"), зможуть вільно виїжджати з Ізраїлю. На додаток до тих авіарейсів, що вже функціонують, (рейси до Нью-Йорка та Франкфурта), відновлюється авіасполучення з Парижем, Лондоном, Києвом, Торонто та Гонконгом.

Харчування в закладах просто неба тепер дозволено всім (до 100 осіб одночасно), тоді як власникам Зеленого паспорту дозволяється їсти в приміщеннях, при цьому кількість гостей закладу не може перевищувати 100 осіб.

Читайте також: Україна відправить 8 березня ще один спецрейс до Ізраїлю

Для загальних публічних зборів збільшено ліміт до 20 осіб всередині приміщень та 50-ти зовні. Вперше протягом близько року учні 7-10 класів повернуться до навчання в класах залежно від рівня захворюваності у їх районах.

Як повідомляє The New York Times, Ізраїль випередив решту країн світу за кількістю щеплень від коронавірусу: наразі 55 відсотків населення країни отримали першу дозу вакцини виробництва Pfizer-BioNTech, а понад 41 відсоток - дві дози вакцини.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 7 березня зафіксували 117 089 586 випадків зараження коронавірусом. Зокрема виявлено 2 600 162 летальних випадки, одужала 92 663 621 особа.

Фото: Miriam Alster/Flash90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-