У Туреччині через снігопади сталися кілька великих ДТП, є загиблий

У Туреччині через снігопади сталися кілька великих ДТП, є загиблий

Фото, відео
Укрінформ
Через снігопади та ожеледицю на дорогах Туреччини сталося кілька великих ДТП, є жертви, траса Кириккале-Кайсері була закрита для руху в обидві сторони.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на телеканал TRT Haber.

«Дві великі аварії сталися в Кириккале (провінція в центральній частині Туреччини, межує зі столичною провінцією Анкара - ред.) через сильний снігопад, загинула 1 людина, 2 поранені», - йдеться у повідомленні.

У Туреччині через снігопади сталися кілька великих ДТП / Фото: Anadolu Ajansı / Muhammet Fatih Gökmen

Зазначається, що в одній з аварій зіткнулися 12 транспортних засобів: автобус, 3 вантажівки та 8 легкових автомобілів. В іншій у результаті зіткнення двох автомобілів таксі та автобуса, постраждали троє людей, один з постраждалих помер у лікарні.

Читайте також: У словацьких Татрах загинули двоє альпіністів з Польщі

Як повідомляє Haberler, через сильний снігопад та ожеледицю траса Кириккале-Кайсері була закрита для руху в обидві сторони.

Як повідомлялося, вчора північну та центральну частину Туреччини засипало снігом, в Анкарі та Стамбулі ускладнено рух транспорту, в північній частині Егейського моря припинили паромне сполучення, населені пункти на Чорноморському узбережжі лишилися без електроенергії. Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-