Шварценеггер назвав Трампа найгіршим президентом в історії

Шварценеггер назвав Трампа найгіршим президентом в історії

Відео
Укрінформ
Голлівудський актор, колишній губернатор Каліфорнії та республіканець Арнольд Шварценеггер назвав Дональда Трампа найгіршим президентом США в історії.

Про це Шварценеггер заявив у відеозверненні у twitter, передає Укрінформ.

За його словами, він вважає Трампа найгіршим президентом в історії, який незабаром буде забутий "як нерелевантний твіт".

На переконання Шварценеггера, США вийдуть з нинішньої кризи сильнішими, як лицарський меч, який стає тільки краще після гарту. Говорячи про це, актор дістав великий меч і показав його на камеру.

Читайте також: Трамп не буде балотуватися у президенти США на виборах у 2024 році - ЗМІ

Шварценеггер каже, що попри політичні розбіжності, всі жителі США повинні ставити демократію та її принципи на перше місце. Тому зараз їм необхідно висловити підтримку обраному президенту Джо Байдену.

Як повідомляв Укрінформ, 6 січня Конгрес США повинен був затвердити результати голосування вибірників, які підтвердили перемогу Джо Байдена. Однак засідання довелося перервати на кілька годин через протести прихильників Дональда Трампа, які увірвалися в будівлю.

Під час зіткнень біля Конгресу загинули п'ятеро осіб. Поліція затримала 52 людини.

Після зачистки Капітолію від прихильників Трампа у четвер Конгрес США затвердив перемогу демократа Джо Байдена на президентських виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-