Трамп шукатиме нове місце для з'їзду, який висуне його у президенти

Трамп шукатиме нове місце для з'їзду, який висуне його у президенти

Укрінформ
Президент США заявив, що відмовляється проводити у Північній Кароліні з'їзд республіканців, який має затвердити його єдиним кандидатом від партії на виборах.

Про це глава Білого дому повідомив у низці дописів у Twitter.

"Давно планував провести Республіканську національну конвенцію в Шарлотті, штат Північна Кароліна, місті, яке я люблю. Тепер губернатор штату Рой Купер та його представники відмовляються гарантувати, що ми можемо скористатися ареною Spectrum", - зазначив Трамп.

Він розкритикував губернатора-демократа Купера, який є прибічником продовження режиму самоізоляції в умовах епідемії COVID-19 і не дає дозволу на масовий захід. На думку Трампа, штат міг би заробити мільйони доларів на цій події.

Читайте також: Трамп хоче перенести саміт G7 на осінь та запросити на нього Росію

"Через губернатора Північної Кароліни ми тепер змушені шукати інший штат для проведення Республіканської національної конвенції 2020 року", - заявив президент.

Нагадаємо, Трамп, який був обраний від Республіканської партії США, і раніше чинив тиск  на губернатора Північної Кароліни, аби той попри епідемію заздалегідь видав дозвіл на проведення багатотисячного заходу.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-