Трамп закликав газету NYT повернути Пулітцерівську премію

Трамп закликав газету NYT повернути Пулітцерівську премію

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп закликав редакцію провідної американської газети The New York Times повернути Пулітцерівську премію, отриману за 8 матеріалів про режим президента РФ Володимира Путіна.

Про це він повідомив у Twitter.

"Провальні The New York Times, переможець Пулітцерівської премії за абсолютно некоректне висвітлення незаконного Полювання на відьом (щодо історії з – ред.) Росією, проводять свої розслідування наступним чином: подумають про найгірші речі, які можна тільки сказати про Дональда Трампа, зроблять вигляд, що є джерела, і напишуть про це. Поверніть Пулітцерівську премію", - написав Трамп.

Як відомо, це не вперше коли глава Білого дому через соціальні мережі звинувачує американську газету The New York Times в "недостатньо професійній роботі" за матеріали про адміністрацію Трампа. Більш того Трамп вважає, що газета має до республіканців та його особисто більш критичне ставлення, аніж до представників партії Демократів.

Читайте також: Пулітцерівську премію дали журналістам NYT за матеріали про Україну і режим Путіна

Раніше соціальна мережа Twitter поставила маркування на твіти президента США Дональда Трампа, що попереджає користувачів про можливі фейки у повідомленнях президента.

Фото: The White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-