На Штати насуваються потужні торнадо

На Штати насуваються потужні торнадо

Укрінформ
Близько сотні мільйонів людей у південно-східній частині США, які перебувають вдома на карантині, піддаються серйозному ризику руйнівних торнадо, щільних опадів та повеней протягом ближчих днів.

Про це повідомляє в неділю американський телеканал CNN.

"Понад 95 мільйонам людей майже у 20-ти штатах загрожують сурові погодні умови на Великдень (за західним обрядом – ред.), включаючи потужні зливи, гради й торнадо", - зауважується в повідомленні.

Небезпека від природньої стихії для окремих регіонів може бути набагато більшою через обмежені можливості для передислокації людей в умовах карантину.

Місцева влада штатів Міссісіпі та Луїзіана вже в неділю видала офіційні попередження з найвищим рівнем небезпеки про торнадо й смерчі впродовж сьогоднішнього дня. У соцмережах з'являється багато повідомлень про включення попереджувальних сирен у штаті Техас.

Читайте також: США виділяють додаткові $2,3 трильйона на порятунок бізнесу

У деяких штатах, таких як Джорджія, Флорида, очікується подвійна хвиля стихії.

Тим часом, Сполучені Штати залишаються на карантині через пандемію коронавірусу. У неділю кількість зареєстрованих хворих у США перевищила позначку 542 тис. При цьому, більше 21,4 тис. людей померли, понад 32,3 тис. осіб одужали повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-