Ексглава МЗС Австрії написала заяву в поліцію через домашнє насильство

Ексглава МЗС Австрії написала заяву в поліцію через домашнє насильство

Укрінформ
Колишній міністр закордонних справ Австрії (2017-2019) Карін Кнайссль подала заяву в поліцію на свого чоловіка, який вліпив їй два ляпаси під час сварки. 

Про це повідомила у п’ятницю австрійська газета Kronen Zeitung, передає кореспондент Укрінформу. 

"Пов'язана з коронавірусом криза призводить до збільшення насильства, постраждала і колишній міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайссль. Після втручання поліції її чоловіку тепер заборонено наближатися до неї", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: В Австрії заборонили приймати більше 5 гостей у квартирі чи домі

Згідно з виданням, поліція була викликана колишньою міністеркою телефоном на міні-ферму на півдні Нижньої Австрії, де проживає подружжя. Коли поліцейські прибули, вони встановили, що між Карін Кнайссль та її чоловіком Вольфгангом Майлінгером, які одружилася трохи більше півтора року тому, сталася сварка. У ході конфлікту 55-річна Кнайссль почала бити руками в груди свого чоловіка, який вилаявся щодо неї. У відповідь чоловік вліпив їй два ляпаси. 

Обвинувачений у домашньому насильстві Вольфганг Майлінгер підтвердив слова своєї дружини, однак заявив, що не збирався її бити, а хотів просто заспокоїти. Тепер поліція заборонила йому наближатися до дружини.

Читайте також: В Австрії запустили додаток Stopp Corona

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайссль (призначена від правопопулістської та проросійської "Австрійської партії свободи", FPO) прославилася своїм скандальним весіллям. Вона запросила на святкування, що відбулося у серпні 2018, президента країни-агресора Росії Володимира Путіна, а під час танцю зробила перед ним глибокий реверанс.

Представники української влади заявили тоді, що участь Путіна у весіллі австрійського міністра дискредитує Австрію як нейтральну державу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-