У Венесуелі поліція розігнала демонстрантів сльозогінним газом

У Венесуелі поліція розігнала демонстрантів сльозогінним газом

Укрінформ
Поліція у Венесуелі застосувала сльозогінний газ до демонстрантів, які вийшли на вулиці Каракаса на антиурядовий марш, організований лідером опозиції Хуаном Гуайдо.

Про це повідомляє AFP.

«У вівторок поліція з охорони громадського порядку Венесуели застосувала сльозогінний газ, щоб розігнати демонстрацію в Каракасі, організовану лідером опозиції Хуаном Гуайдо», - йдеться в повідомленні.

Незабаром після того, як тисячі демонстрантів у Каракасі почали марш шестикілометровим маршрутом до будівлі Національних зборів із східної частини столиці, прибули спецпідрозділи поліції для розгону натовпу.

Читайте також: У Венесуелі затримала дядька лідера опозиції Гуайдо

Гуайдо спробував домовитися з поліцейським оточенням, яке блокувало шлях маршу і використовувало сльозогінний газ по демонстрантах: «Цей пікет сьогодні не представляє Венесуели, цей пікет являє собою диктатуру», - сказав Гуайдо, маючи на увазі лінію поліції з захисними щитами.

У підсумку демонстранти пройшли маршем всього кілька кварталів.

Опозиційний лідер Хуан Гуайдо, визнаний тимчасовим президентом Венесуели більш ніж в 50 країнах, намагається відродити масові протести проти Мадуро, які значною мірою зазнали фіаско з початку минулого року.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-