Болтон сподівається, що Білий дім дозволить публікацію його книги

Болтон сподівається, що Білий дім дозволить публікацію його книги

Укрінформ
Колишній радник президента США Дональда Трампа з нацбезпеки Джон Болтон сподівається, що Білий дім зніме заперечення щодо публікації його книги, в якій ідеться, зокрема, про розмову Трампа з Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це він заявив в Університеті Дьюка у Північній Кароліні, повідомляє CNN.

"Я сподіваюся, що її (книгу - ред.) не заборонили… В рукописі я розповідаю те, про що він (Трамп – ред.) казав мені. Я сподіваюся, що це стане загальнодоступним колись", - сказав Болтон.

Його книга має побачити світ у березні. Білий дім виступає проти публікації деяких її глав, оскільки вони містять засекречену інформацію.

Водночас на запитання, чи погоджується він з тим, що Трамп характеризує телефонну розмову з Зеленським як "ідеальну", Болтон відповів так: «Вам сподобається розділ 14».

Болтон також зазначив, що, зважаючи на зосередженість на Україні та процесі імпічменту, «є частини рукопису, які стосуються України».

Читайте також: У Трампа можуть провести кадрові зміни через підозри у зливі інформації – ЗМІ

«Це намагання написати історію, і я зробив це найкращим чином. Ми побачимо, що вийде з-під цензури», - сказав політик.

Як повідомляв Укрінформ, у січні у ЗМІ потрапила інформація про рукопис Болтона, який має стати основою для його книги. В ній, зокрема, стверджувалося, що президент Трамп сказав своєму раднику з питань нацбезпеки про намір продовжувати "заморожування" $391 млн оборонної допомоги для України. Умовою для припинення тиску називалося розслідування української влади проти демократів, включаючи Джона Байдена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-