Втручання РФ у вибори: Флінн хоче відкликати визнання провини у брехні ФБР

Втручання РФ у вибори: Флінн хоче відкликати визнання провини у брехні ФБР

Укрінформ
Колишній радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн попросив суддю відкликати його визнання провини у брехні ФБР під час розслідування справи про російське втручання у вибори в США у 2016 році.

Про це повідомляє CNN.

“Колишній радник із національної безпеки Майкл Флінн, який, на думку федеральних прокурорів, мав бути ув'язнений за брехню ФБР на початку своєї робити в адміністрації Трампа, попросив суддю дозволити йому відкликати своє визнання провини”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера щодо російського втручання в американські вибори у 2016 році Флінн пішов на угоду зі слідством, погодившись на нетривале позбавленні волі.

Проте, нині він просить відкликати своє визнання провини та відтермінувати оголошення вироку.

Читайте також: Прокурори просять суд посадити колишнього радника Трампа за брехню

Обвинувачення просило суд про 6 місяців ув'язнення для Флінна.

Як повідомлялося, у грудні 2017 року Флінн визнав себе винним у тому, що брехав агентам ФБР про характер своїх розмов із послом Росії у США Сергієм Кисляком, що відбулися за кілька тижнів до інавгурації Трампа в січні 2017-го. Він визнав, що брехав ФБР про те, що не обговорював з Кисляком американські санкції проти РФ.

Флінн пішов у відставку в лютому 2017 року, пропрацювавши на посаді радника президента Дональда Трампа всього 24 дні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-