Терористи вдерлися у готель в Сомалі: є загиблі й поранені

Терористи вдерлися у готель в Сомалі: є загиблі й поранені

Укрінформ
Щонайменше четверо людей загинуло й шестеро отримали поранення унаслідок нападу терористів аль-Шабаб на готель у центрі столиці Сомалі Могадішо.

Про це пише Xinhua із посиланням на місцеву поліцію.

“Можемо підтвердити, що чотири людини загинуло й шестеро отримали поранення, але кількість жертв може зрости, оскільки в готелі знаходилося багато людей, у тому числі члени парламенту”, - розповів один із сомалійських правоохоронців.

Читайте також: У Сомалі затримали високопоставленого терориста

За його словами, п’ятеро зловмисників відкрили вогонь у бік охорони престижного готелю “SYL” поблизу президентського палацу, після чого проникли усередину. 

“Ми почули звуки пострілів й прибули до готелю, де дізналися, що терористи проникли до нього й зараз протистоять із нашими силами”, - повідомив він.

Читайте також: Напад терористів на автобус у Кенії: десять загиблих

За попередніми даними, співробітникам безпекових служб вдалося визволити з готелю близько 100 людей. Скільки всього осіб перебувало у приміщенні під час нападу та яка їх доля наразі залишається невідомим. 

Нагадаємо: терористи аль-Шабаб, яких за підтримки миротворців Африканського союзу витіснили зі столиці сусідньої Сомалі ще у 2011 році, досі активні у центральних та східних районах країни та іноді здійснюють теракти у прикордонних регіонах інших держав. Столиця країни протягом останніх місяців насолоджувалася відносним спокоєм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-