Адвокат Трампа Руді Джуліані потрапив під кримінальне розслідування – ЗМІ

Адвокат Трампа Руді Джуліані потрапив під кримінальне розслідування – ЗМІ

Укрінформ
Колишній мер Нью-Йорка, нині адвокат президента Трампа Руді Джуліані став об'єктом кримінального розслідування, пов'язаного з арештом напередодні Лева Парнаса та Ігоря Фурмана.

Про це повідомив у п'ятницю американський телеканал ABC News.

"Ділові відносини між особистим адвокатом президента Дональда Трампа Руді Джуліані й чоловіками, звинуваченими в четвер у реалізації схеми фінансування виборчих кампаній, є предметом чинного кримінального розслідування, яке ведеться федеральними органами Нью-Йорка", - зазначає видання.

Читайте також: "Українські" слухання: до Конгресу викликають іще п'ятьох із адміністрації Трампа

Про розслідування стало відомо після того, як напередодні ФБР довелося оперативно затримати Лева Парнаса та Ігоря Фрумана, перш ніж вони намагалися вилетіти зі столичного аеропорту США з квитками в один бік. Вони фігурували в якості свідків у процесі розслідування з імпічменту президента Трампа й були викликані для свідчень перед законодавцями.

Зараз розслідування ведеться офісом ФБР у Нью-Йорку та прокурорами Південного округу Нью-Йорка. Це та сама прокуратура, де працював Джуліані до того, як став мером Нью-Йорка.

Читайте також: Йованович перед Конгресом заперечила звинувачення Луценка і Джуліані

Нагадаємо: Палата представників США проводить розслідування з імпічменту президента Трампа через його можливі спроби тиску на Україну з метою відкриття розслідування проти ексвіцепрезидента США Джо Байдена. Демократи в Конгресі звинувачують Трампа в спробах залучення зовнішнього втручання в президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-