Трамп назвав

Трамп назвав "привид соціалізму" одним із найбільших викликів для США

Укрінформ
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що "привид соціалізму", який вбив понад 100 млн людей за останнє сторіччя, є однією з найбільших проблем для Америки.

Тому США ніколи не стануть соціалістичною країною, сказав Трамп у вівторок, 24 вересня, з трибуни Генасамблеї ООН, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Один із найбільш серйозних викликів, який постав перед нашою країною, є привид соціалізму, котрий руйнує нації та суспільства", - заявив американський лідер.

За його словами, події у Венесуелі нагадують усім про те, що соціалізм і комунізм існують не заради справедливості, не заради рівності, не для того, щоби подолати бідність і звичайно, вони існують не для того, щоби бути благом націй. Соціалізм і комунізм мають на меті лише одне – набуття влади правлячим класом, підкреслив Трамп.

Тому, продовжив він, "Америка ніколи не стане соціалістичною країною".

Читайте також: Трамп — про виступ юної екоактивістки: Вона виглядає щасливою

Президент США також наголосив, що впродовж останнього сторіччя соціалізм і комунізм убили 100 млн людей. І ця кількість зростає, зокрема, через загибелі людей в Венесуелі. "Тоталітарні ідеології разом із сучасними технологіями можуть створювати нові тривожні форми утиску й панування", - зауважив Трамп.

Президент США наголосив, що свобода й демократія "повинні постійно оберігатися, ми повинні постійно захищати їх і всередині країн і за кордоном".

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-