У французькому Біарріці лідери G7 збираються на саміт

У французькому Біарріці лідери G7 збираються на саміт

Укрінформ
Президент Франції Еммануель Макрон разом з першою леді розпочали церемонію зустрічі та вітання глав держав та урядів США, Німеччини, Великої Британії, Канади, Італії, Японії, а також президента Європейської ради, які прибули на саміт G7.

Зустріч високого рівня проходить 24-26 серпня у французькому місті Біарріці, що на південному заході країни, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Саміт G7 у Біарріці розпочався. Ми не зможемо виконати все, що ми визначили. Але зробимо все якнайбільш ефективно, щоб забезпечити вашу безпеку, створити більше робочих місць та боротися з нерівністю, від якої ви страждаєте», - звернувся до громадян за декілька годин до початку саміту президент Франції Макрон.

Читайте також: Макрон і Трамп провели незаплановану зустріч перед початком саміту G7

«Група семи», або G7, є неформальним об'єднанням Франції, США, Великої Британії, Німеччини, Японії, Італії та Канади, а також Європейського Союзу. Ці найбільші економічно розвинені світові держави складають 50% глобальної економіки, поділяють спільні цінності свободи і демократії, а також мають колективне прагнення вирішувати найголовніші проблеми світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-