Трамп готовий прийняти компромат на суперників від інших держав

Трамп готовий прийняти компромат на суперників від інших держав

Відео
Укрінформ
Президент США не проти скористатися на виборах компроматом на суперників, навіть якби його надала інша держава - і це, за його словами, не було б втручанням у вибори.

Про це Трамп сказав в інтерв'ю телеканалу ABC News.

На запитання ведучого, чи погодиться виборчий штаб Трампа прийняти компромат на політичних суперників від іноземних урядів (таких як Китай і Росія), а чи передасть його до ФБР, президент США відповів: "Я думаю, треба зробити і одне, і друге".

Водночас він підкреслив, що не бачить нічого поганого, аби скористатися цією інформацією. "Я думаю, можливо, варто послухати про це, немає нічого поганого в тому, щоб послухати", - зауважив господар Білого дому.

За його словами, якби хтось зателефонував з іншої країни, наприклад, Норвегії, і сказав, мовляв, у нас є інформація про вашого опонента… “О, я думаю, що хотів би її почути", -зазначив Трамп.

Читайте також: Трамп заявив, що не дозволив би ЦРУ шпигувати за Кім Чен Ином

При цьому він висловив переконання, що отримання компромату від іноземного уряду на американських політиків у такій ситуації не вважалося би втручанням у вибори.

"Це не втручання, якщо вони мають інформацію, то я думаю, взяв би її, - сказав Трамп. - Якби там було щось не так, то я, можливо, пішов би до ФБР".

Утім, зауважив Трамп, ФБР не має достатньої кількості агентів для розслідування таких повідомлень.

Фото: White House Photo by Shealah Craighead

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-